Ponionni syntyi rakkaudesta poneihin. 

Poni on muutakin kuin poni: ystävä, tuki ja terapeutti. Se on meidän poniharrastajien onni.


Perustin Ponionnin, ilmeisesti Suomen ensimmäisen ponitarvikkeiden verkkokaupan sillä ajatuksella, että ponien omistajien, vuokraajien, hoitajien ja ylläpitäjien olisi helpompi löytää pienille poneille sopivammat varusteet. Minulla itsellänikin on poneja ja niille varusteiden etsiminen on ollut vaikeaa. Kun halusi jotain, täytyi tilata ulkomailta. Mutta nyt, yritän toteuttaa mahdollisimman monen haaveet siitä, että varusteet löytyvät myös Suomesta - Ponionnista.

Olen yksinyrittäjä, 23-vuotias Emmi Ruukista, Pohjois-pohjanmaalta. Tavoitteeni on saada valikoimaan tulevaisuudessa enemmän ja enemmän eri merkeiltä ponitarvikkeita. Koska verkkokauppani on vielä hyvin tuore (avattu tammikuun alussa), ei valikoima ole vielä valtava. Pyrin kuitenkin lisäämään jatkuvasti tuotemäärää. Otan myös vastaan tuote- ja merkkitoiveita, joita lisäilen mahdollisuuksien mukaan valikoimaan.

Kiitos, kun tuet suomalaista pienyritystä.

Shetlanninponitamma Nella ja risteytysponi Hermanni

Ponit ovat minulle ystäviä, terapeutteja ja tukijoita. Ponimaailmaan astuin ostamalla ensimmäisen ponini Pertin vuonna 2013. Pertti nappasi sydämeni heti. Luonteikas shetlanninponivanhus opetti minulle, minkälaisia ponit ovat: luotettavia, sisukkaita, älykkäitä ja varsin huumorintajuisia. 

Jouduin luopumaan Pertistä sen ollessa 29-vuotias, sillä vastustuskyky heikkeni yllättäen niin valtavasti. Pertti oli ehdottomasti paras ystäväni. Nyt minulta löytyy 4-vuotias shetlanninponitamma Nella, joka ehti onneksi olla Pertin viisaissa opeissa pari ensimmäistä vuottaan meillä. Nella varsoi kesällä -21 ihanan pienen orivarsan, Pekon. Pekko, Nella ja tallin muut ponit Hermanni, Doris, Päivi ja Lola seikkailevat täällä verkkokaupassa joissakin kuvissa. :)

Kiva, kun löysit verkkokauppaani!

Emmi

Kuvassa Pertti ja minä 2019

Kuvassa Nella ja minä 2021