heijastinpäähuppu, mini, shettis ja pony 3 väriä
heijastinpäähuppu, mini, shettis ja pony 3 väriä heijastinpäähuppu, mini, shettis ja pony 3 väriä heijastinpäähuppu, mini, shettis ja pony 3 väriä

heijastinpäähuppu, mini, shettis ja pony 3 väriä

Makein
18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Heijastava päähuppu pimeisiin maastoiluhetkiin tuo lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta.

Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 29584

Neonvärinen päähuppu näyttää söpöltä ja lisää näkyvyyttä. Päähuppu on joustamatonta puuvillakangasta ja reunus polyesterisatiinia. Huppu on kaavoitettu väljäksi, näin sinne mahtuu pienen ponin runsas otsatukka ongelmitta. Korvien aukot ovat riittävän suuret, jotta pukeminen on helppoa, eikä se paina korvia mistään. Suurien korva-aukkojen ansiosta huppu on helppo sovittaa monen kokoiseen päälakeen.

Testiponit Blondi ja Bonnie ovat hyväksyneet korvattoman päähupun mukisematta, verrattuna korvalliseen korvahuppuun. Syksyllä paksuuntuvat korvakarvat eivät oikeasti mahdu mihinkään korvahuppuun. Päänravistelusta ja hankaamisesta päätellen korvalliset mallit myös tuntuvat pahale ja näin korvattomassa mallissa ongelmaa ei ole. Korvattoman päähupun kanssa eivät korvaansa lotkauta.

Keltaisessa shet mallissa edessä olevat kirjavat sydämet ovat heijastavia (katso kuvat). Muissa malleissa on heijastinnauhaa. Pony menee kokona hyvin cob päähän leveäniskaiselle cobille sopii paremmin full koko. Korvien aukot on sen verran suuret, että liikkumavaraa on.

Päähupun voi pestä pesukoneessa hienopesuohjelmalla 40 asteessa.

Arvostelut 0 arvostelua