Bot riimu Werano, pony, 5 väriä
Bot riimu Werano, pony, 5 väriä Bot riimu Werano, pony, 5 väriä Bot riimu Werano, pony, 5 väriä Bot riimu Werano, pony, 5 väriä Bot riimu Werano, pony, 5 väriä

Bot riimu Werano, pony, 5 väriä

Back on Track
34,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Back on Track riimu Werano viidessä värissä: viininpunainen, sininen, ruskea, vihreä ja musta. Riimu kokoa pony, mutta säätövaraa myös shettiksille!

Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 29589

Back on track on saanut mahtavaa palautetta hevosten niskasuojien toimivuudesta, ja nyt hoidosta on tehty entistä helpompaa!
Jännitykset ja jäykkyydet hevosen niskassa ja pään alueella voivat vaikuttaa moneen asiaan, esimerkiksi tasapainoon. Elegantti riimu kuuluisasta Welltex-kankaasta voi auttaa hoitamaan niskan, turvan ja poskien aluetta. Riimussa on Welltex-pehmusteet estämään hankausta.
Helppokäyttöisten mattakultaisten solkien avulla riimu on helppo säätää sopivaksi.

Kaikissa Back on track:n riimuissa on pehusteena funktionaalinen welltex-kangas, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon.
Tarkemmat käyttöohjeet ja tuotetiedot: www.backontrack.com

Materiaali: 100% polypropeeni. Toppaus: 100% SBR. Vuori: 100% polypropeeni Welltex® technologialla. Soljet: 100% kullanväristä metallia

Arvostelut 0 arvostelua