BOT NC estehuopa pony, eri värejä
BOT NC estehuopa pony, eri värejä BOT NC estehuopa pony, eri värejä BOT NC estehuopa pony, eri värejä

BOT NC estehuopa pony, eri värejä

Back on Track
84,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Back on Track Nights Collection estehuovat koossa pony. Värit viininpunainen, oliivi ja champagne.

Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 29664

Welltex-teknologia on upotettu uuteen kestävään ja innovatiiviseen vohvelikankaaseen huovan sisäpuolella. Uusi kankaamme heijastaa lämpöä paremmin kuin koskaan aiemmin. Tämä voi antaa hevosellesi paremmat olosuhteet suorittamiseen. Myös verenkierto voi parantua ja selän mahdollinen jäykkyys helpottua ja toivommekin, että saat hevosesi kanssa kokea eron. Huovassa on kaksikerroksinen täyte taatakseen paremman iskunvaimennuksen ja hengittävyyden. Tehty kuuluisan No I-huopamallimme mukaan, jotta säälle jäisi riittävästi tilaa ja selkärankaan kohdistuva paine olisi mahdollisimman pieni.

 Back on Track:n tuotteissa on funktionaalinen Welltex- tai tekninen Iontex-kangas, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon.
Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.
Tarkemmat käyttöohjeet ja tuotetiedot: www.backontrack.com

Päällyskangas: 100% polyesteri. Toppaus 1: 100% polyesteri. Toppaus 2: 100% polyuretaani. Vuori: 100% polyester Welltex® teknologialla. Lisätarvikkeet: 80% polyesteri, 20% puuvilla

Arvostelut 0 arvostelua