Makein
Makein- ratsuohjat valmistetaan käsityönä Suomessa. Tuotteet on tarkoitettu hevosharrastajien ja ammattilaisten käyttöön. Harrastajalla tulee olla riittävä tietotaito varusteiden käyttöön. Lapset ja aloittelijat saavat käyttää tuotteita vain ammattilaisen tai riittävän kokeneen harrastajan valvonnassa. -Varmista, että hevonen on opetettu toimimaan varusteiden kanssa. -Varmista, että hevonen ei pelkää varusteita. -Älä jätä hevosta valvomatta ohjien kanssa. -Älä koskaan päästä ohjia maahan tai lattialle. -Ohjia ei saa kiertää ihmisen käden tai jalan ympärille. -Varmista, ettei ohjat pääse kiertymään hevosen ympärille. -Kiinnitä ohjat vain niille tarkoitettuun kohtaan. -Älä sido hevosta ohjista mihinkään. -Varmista, ettei ohjat tai lukko pääse tarkertumaan mihinkään. -Pidä aina ohjat kädessä hevosen kanssa toimiessa. -Käytä hanskoja ratsastaessa, ajaessa ja taluttaessa. -Käytä kypärää aina hevosen kanssa toimiessa. -Ennakoi vaaratilanteet ja hevosen käytös -Valmistaja ei vastaa hevosen säikähtäessa vahingoista ohjia käytettäessä -Käytä ohjia pidellessä kevyttä otetta, jotta hevosen suuhun kohdistuu mahdollisimman pieni paine -Ohjien pikalukot kestävät 140kg, hevosen suusta ei saa vetää niin suurella voimalla -Ohjamateriaali kestää 400kg vedon, hevosen suusta ei saa vetää niin suurella voimalla Tarkista ohjat aina ennen käyttöä. Varmista, että materiaali on ehjää. Varmista, että ompeleet ovat ehjät. Varmista, että lukko/solki on ehjä. Älä käytä tuotetta, jos huomaat sen olevan rikkinäinen. Valmistaja ei vastaa rikkinäisinä käytetyjen ohjien aiheuttamasta vahingosta ihmiselle tai hevoselle. Heijastavat tuotteet eivät korvaa oikeaa CE-merkityä heijastinta. Käytä aina CE-merkittyjä heijastimia riittävä määrä hämärässä ja pimeässä. Kuivata kastuneet varusteet ilmavasti huoneenlämmössä. Ohjat toimivat pikalukoilla. Pikalukot aukenevat, kun painat liikkuvasta kielestä. Näin ne saa auki kiinnittämistä ja irroittamista varten. Ohjat ja muut Makein-varusteet voi pestä pesukoneessa hienopesuohjelmalla 40 asteessa. Käytä mietoa pyykinpesuainetta. Käytä pesupussia. Käsinpesu suositeltavaa. Ei valkaisevia pesuaineita. Tuote ei ole ikuinen, se on käyttötavara. Lika muuttaa tuotteen väriä ja kaikki lika ei irtoa pesussa. Grippikumi kuluu käytössä aikaa myöden poikki. Se ei heikennä tuotteen kestävyyttä. Voit hävittää tuotteen sekajätteen mukana.
  • Näkymä
25,00 €

Turkoosit grippiohjat. Koot shettis ja pony.

25,00 €

Keltaiset grippiohjat, shettis-pony

25,00 €

Punaiset grippiohjat, shettis-pony

25,00 €

Oranssit grippiohjat, shettis-pony

25,00 €

Siniset grippiohjat, shettis-pony

25,00 €

Violetit grippiohjat, shettis-pony

25,00 €

Pinkit grippiohjat, shettis-pony

25,00 €

Limenvihreät grippiohjat, shettis-pony

28,00 €

Pinkit heijastavat grippiohjat, shettis-pony.

28,00 €

Mustat heijastavat grippiohjat, shettis-pony

60,00 €

Oranssit Makein-supergrip ajo-ohjat, koko pony, eli 7 metriä

60,00 €

Makein supergrip ajo-ohjat ponille, 7m. Väri pinkki, myös heijastavana.

60,00 €

Makein supergrip ajo-ohjat ponille, pituus 7m.

60,00 €

Makein supergrip ajo-ohjat ponille, pituus 7m.

60,00 €

Punaiset Makein-supergrip ajo-ohjat, koko pony, eli 7 metriä

12,00 €

Ponille jalkaheijastimet leveällä tarranauhalla. Pienin koko kuvassa standardishettiksen talvikarvan päällä. Heijastimet myydän pareittain.

18,00 €

Heijastava päähuppu pimeisiin maastoiluhetkiin tuo lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta.

25,00 €

Neonvärinen ajoloimi lisää näkyvyyttä ja näyttää söpöltä. Huom! pinkki loimi hieman kevyempää materiaalia, eikä pidä vettä.